Kurset Tona

Kurset me iModels vijn për herë të parë të hapura për të gjithë aplikantët e apasionuar pas seteve fotografike, modelingut dhe fotografisë.
Për të aplikuar në kurset e iModels duhet të dërgoni këto të dhëna: gjatësia, pesha, mosha dhe foto + video si shembujt e mëposhtem:
Aplikantët e iModels do të ndahen në dy kategori , kategoria e kursantëve BETA1 dhe kategoria e kursantëve BETA2

Kini parasysh qe Jo çdo kursant do të jetë pjese e agjensisë si model/e. Vetëm të përzgjedhurit nga stafi jonë për BETA 2 do kenë të drejtën të firmosin kontratë për tu bërë pjesë e agjensisë dhe pas trajnimeve. Gjithashtu nëse dëshironi të dini më shumë mbi sesi funksionojnë Trajnimet me iModels dhe se sa kushtojnë më poshtë keni dhe programin të shpalosur për të dyja Paketat si ato të kursantëve të BETA 1 dhe gjithashtu dhe BETA 2

BETA 1

Lek 50,000
2 Mujore
 • Trajnimet për Ecjen (Dania Bazaiti, Kseniia Arova)
 • 5 Sete fotografike nga 5 Fotografe të ndryshëm
 • 20 Foto Profesionale të punuara
 • Transporti me nisje nga agjensia kur kemi shooting ne terren.

BETA 2

Lek 50,000
2 Mujore
 • Trajnimet për Ecjen (Dania Bazaiti, Kseniia Arova)
 • Fotot dhe Videot Polaroid (iModelsPhotography)
 • 5 Sete fotografike nga 5 Fotografe të ndryshëm
 • 20 Foto Profesionale të punuara për të bërë prezantimin tek klientët në Shqipëri dhe Agjensitë jashtë vendit
 • Prezantimi tek Fotografët në Shqipëri dhe produksione të ndryshme pasi të mbaroj kursi.
 • Prezantimi i Modeles për kontrata në agjensi ndërkombëtare nga M.Seitaj.
 • 5 Postime në instagramin e Imodels-it.
 • Bashkangjitja në grupin e madh në Whatsapp.
 • Krijimi i profilit të saj në WEB-in e imodels
 • Transporti me nisje nga agjensia kur kemi shooting ne terren.

Apliko për të parë cili program mund t'iu ofrohet

Girls/ Application Photos

Girls/ Application Video

Guys/ Application Photos

Guys/ Application Video

Nese per arsye teknike forma shfaq ngarkese, ju lutem na dergoni direkt ne email tone te dhenat e vendosura per te vazhduar me aplikimin:

Si reference ndiqni shembujt e aplikimit ne fillim te formes.

 1. Emer mbiemer
 2. Numer Telefoni
 3. E-mail
 4. Mosha
 5. Gjatesia
 6. Pesha
 7. Nje pershkrim te vetes suaj
 8. Foto te fytyres
 9. Foto gjatesi totale
 10. Foto ne Profil
 11. Video me ecje

Ju Falenderoj M.Seitaj

(iModels Management Manager)

Programi BETA 1

“Beta 1” është krijuar për çdo aplikant i cili ose e cila ka dëshirë të jetë pjesë e iModels dhe të bëj trajnimet gjatë 2 mujorit me iModels nga Stafi ynë dhe të arrijë të krijoj një Portofolio (CV) të tyren personale por pas trajnimeve nuk do të jenë nën menaxhimin tonë, ata me këtë portofolio fotosh që do të krijojnë me iModels mund të aplikojnë individualisht nëpër produksione në shqipëri për të kapur punë në modeling ose dhe nëpër agjensi modelingu jashtë vendit për të realizuar ndonjë kontratë modelingu ndërkombëtare 2 ose 3 mujore.

Faqet zyrtare ku mund të kërkojnë për agjensi ndërkombëtare në shtete të ndryshme të botës mund ti kërkoni në:
www.kmodels.com
www.models.com

Në fillimet e kursit, kursantët do ti dërgohet një referencë veshjesh nga shooting të ndryshëm ku kursanti duhet me patjetër që për këto 5 sete të përgatisi disa outfit-e të ngjashme që t’i ketë si opsion zgjedhjeje nga ana jonë për t’i përshtatur me setin e rradhës. Shënim : Fotot dorëzohen vetëm pasi mbarojnë trajnimet. Ato do të jenë në kualitet ORIGJINAL dhe gjithashtu do jepen dhe të gjitha shkrepjet e tjera që do bëhen gjatë çdo seti. Pagesa: 25,000 Lek 2 deri në 3 ditë përpara datës që nisin Trajnimet dhe pjesa e mbetur 25,000 Lek pasi mbaron Kursi !

 • Dita 1
 • Dita 2
 • Dita 3
 • Dita 4
 • Dita 5
 • Dita 6
 • Dita 7
 • Dita 8
 • Dita 9
 • Dita 10
 • Dita 11

30 min - catwalk. Show models couple fresh videos from fashion week. First check walk without high heels.

30 min, start basics for poses. Explain them about different lighting and that they can't move from shoot point.

Full day posing. Wait, face expression, Standing classic, next to wall.

First Shooting day

It's first lesson after first shooting. Maybe 30 min check catwalk, all the rest check they mistakes from shoot.

See posing, sitting and laying poses too

Second shooting day

See posing, sitting and laying poses too

Third Shooting day

Do wedding catwalk lesson, since it is job, which popular on market. Same for poses.

Fourth Shooting day

Check for the weak points

Bisedë me modelë me eksperiencë

Fifth Shooting day

Polaroids & Video

Programi BETA 2

“Beta 2” është programi që çdo model i përzgjedhur nga iModels bëhet pjes dhe është një program që në të cilin në bazë të look-ut të aplikantit ose aplikantes dhe përmasave të tyre i ofrohet dhe një kontratë 3 vjeçare që të bëhet pjesë e iModels në kohë afatgjate si model/e .

Në fillimet e kursit, modeles do ti dërgohet një referencë veshjesh nga shooting të ndryshëm ku modelja duhet me patjetër që për këto 5 sete të përgatisi disa outfit-e të ngjashme që t’i ketë si opsion zgjedhjeje nga ana jonë për tu përshtatur me setin e rradhës.

PËRQINDJET MIDIS I’ModelsMgmt & MODELIT

Përqindjet e të Punuarit me I’ModelsMgmt në Shqipëri

I’Models është Agjensia më TRANSPARENTE për sa i përket PAGESAVE midis Klientit & Modelëve në Shqipëri

I’Models 25 %
Modeli 75 %

Përqindjet e të Punuarit me I’ModelsMgmt në lidhje kontratash me Agjensi Ndërkombëtare (Europe,Azi,USA)

I’Models 10 %
Agjenisa Jashtë 40 %
Modeli/ja 50 %

Në grupin e madh hidhen të gjitha Kastingët dhe Propozimet për punë si edhe projekte që vijnë nga Klientët dhe Produksionet në Shqipëri. Gjithashtu Lajmërime për të cilët modelët e iModels duhet të kenë dijeni.
E Detyrueshme :
Modelja duhet të ketë patjetër tagg ” MA : @imodelsmanagement ” në profilin e saj në Instagram. Tagg-u është i barazvlefshëm me të qënurit pjesë e agjensisë. Nëse do të mungojë, agjensia ka të drejtë ta anullojë kontratën me modelen.

KONTRATAT ME AGJENSITË NDËRKOMBËTARE FUNKSIONOJNË:

Agjensia e cila konfirmon modelen për të punuar jashtë, paguan biletën , siguron dietat javore. 40 deri në 100 euro (varet nga shteti), akomodimin duke përfshirë dhe transportin për casting. -Transportin nga aeroporti në apartament kur arrin.

(këto shërbime modelja i paguan me fitimet e punëve që ajo bën gjatë kontratës) nëse modelja punon, i paguan agjensisë biletën e avionit , apartamentin dhe transportin POR nëse modelja nuk punon nuk i detyrohet asgjë agjensisë atje.

Përqindjet në një kontratë ndahen:

50 % i fiton Modeli
40 % agjensia (jashtë vendit)
10 % Menaxheri (IModels Mgmt)

Kontratat që paraqiten janë kontrata që dalin nga zyrat e shtetit përkatës ku ndodhet agjensia që ka konfirmuar modelin .

Agjensitë që ju konfirmojnë, janë të gjitha agjensi të licensuara nëpër shtetet përkatëse. Kontratat me ”Agjensitë jashtë Vendit” mund të jenë 45 ditore deri në 90 ditore ose më shumë. Modelet qëndrojnë nëpër apartamentet e modeleve . Çdo agjensi ka apartamentet e saj , ku vajzat ndajnë dhomën me 1 ose 2 vajza të tjera të cilat janë gjithashtu modele nga shtete të ndryshme të botës.

Shënim:

Fotot dorëzohen vetëm pasi mbarojnë trajnimet. Ato do të jenë në kualitet ORIGJINAL dhe gjithashtu do jepen dhe të gjitha shkrepjet e tjera që do bëhen gjatë çdo seti. Pagesa: 250 euro 2 deri në 3 ditë përpara datës që nisin Trajnimet dhe pjesa e mbetur 250 euro pasi mbaron Kursi !

iModels Program

(8weeks/11 lessons)

Shënim:

Models will be trained on Wednesday 11:oo & 15:oo Shootings will be on weekend Saturday or Sunday

 • Dita 1
 • Dita 2
 • Dita 3
 • Dita 4
 • Dita 5
 • Dita 6
 • Dita 7
 • Dita 8
 • Dita 9
 • Dita 10
 • Dita 11

30 min - catwalk. Show models couple fresh videos from fashion week. First check walk without high heels.

30 min, start basics for poses. Explain them about different lighting and that they can't move from shoot point.

Full day posing. Wait, face expression, Standing classic, next to wall.

It's first lesson after first shooting. Maybe 30 min check catwalk, all the rest check they mistakes from shoot.

See posing, sitting and laying poses too

Do wedding catwalk lesson, since it is job, which popular on market. Same for poses.

Check for the weak points

Ecje Pasarele & Pozim

Set fotografik

Bisedë me modelë me eksperiencë

Set fotografik

Polaroids & Video

Ju Falenderoj M.Seitaj

(iModels Management Manager)